Mit javasol a szakember a dugulások ellen?

A duguláselhárító XIX. Kerület területén évek óta nyújt magas színvonalú szolgáltatást. Azok számára, akik szeretnék elkerülni a lefolyók elzáródásából adódó kellemetlen helyzeteket és természetesen a kiadásokat, elsősorban a megelőzés fontosságát hangsúlyozza.

A duguláselhárító XIX. Kerület és környékén gyorsan, akár 1 órán belül is segíteni tud, ha a fürdőszobában vagy a konyhában bajba kerültünk az eldugult lefolyó miatt. De a segítség akármilyen gyorsan is érkezik, a hibát elhárítani bonyolultabb és költségesebb lesz, mintha megelőztük volna a kialakulását. A duguláselhárító XIX. Kerület lakóinak éppen ezért azt tanácsolja, hogy ne hanyagolják el a lefolyókat és a tisztításukra éppúgy fordítsanak figyelmet, mint ahogyan tisztán tartják a mosogatót, a fürdőkádat vagy a wc-t.

Ehhez nincs feltétlenül szükség az egészségre és a környezetre ártalmas vegyszerekre, hiszen számos természetes alternatíva létezik, melyek tökéletesen helytállnak ezen a téren is. Ilyen az ecet, a szódabikarbóna vagy a bórax, de a legegyszerűbb, ha forró vízzel gyakran átöblítjük a lefolyókat. Amennyiben a probléma már fennáll, a duguláselhárító XIX. Kerület egészén garanciával szünteti meg.