Mit érdemes tudni a Fuchs olajokról?

A Fuchs vállalat innovatív kenőanyagok, illetve az ehhez kapcsolódó ipari specialitások gyártásával foglalkozik. A minőségi termékeknek köszönhetően hamar világhírűvé vált a cég és nagy népszerűségre tett szert. A Fuchs márka termékeit az alkatreszek.hu webáruházban is megtalálja!

Fuchs olajok kiváló áron kaphatók az alkatreszek.hu webáruházban! A Fuchs vállalat minőségi motorolajokat, motorkerékpár és kerti gép olajokat, valamint sebességváltó olajokat gyárt a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával. A Fuchs cégcsoport pontosan tudja hogyan kell minőségi olajokat gyártani, hiszen hetvenöt év tapasztalattal rendelkeznek. Ennek ellenére egyáltalán nem felejtették el gyökereiket. A nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok a mai napig nagy szerepet játszanak a vállalat életében, hiszen a partnerek is tisztában vannak vele, hogy kiváló minőségű termékekről van szó. A termék paletta folyamatosan bővül, hogy a vásárlók különleges igényeit is ki tudják elégíteni. A kilencvenes évektől kezdve a cég letisztult profiljában kizárólag a kenőanyag gyártás, valamint az értékesítés szerepel. A repülőgépiparban a Fuchs állította elő a titán megmunkálásához a legjobb hűtőfolyadékot.

A Fuchs jelentős piaci pozíciókkal rendelkezik az ázsiai, észak-amerikai és európai piacokon.  A Mannheim központú FUCHS PETROLUB AG cég „nagyságát” mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a vállalkozás részvényeit jegyzik a frankfurti, stuttgarti, ezenkívül a zürichi tőzsdéken is. A Fuchs minőségi olajait akár Ön is meg tudja vásárolni, még pedig az alkatreszek.hu webáruházban! Ha szeretne bővebb információkat megtudni a kiváló minőségű Fuchs olajokról, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba, ahol meg is rendelheti a Fuchs olajokat!