Minőségi terepgumi olcsón!

Amikor legelőször megpillantja a terepgumit, az inkább kistraktorra valónak fog kinézni, mint személyautóra valónak. Ezek a gumi rendkívül biztonságosak, tartósak és gazdaságosak is. A terepgumi ténylegesen terepre való, hiszen szó szerint jól bírja a sarat.

A minőségi terepgumi nyáron jobban porol, mint egy egyszerű személyautó gumi, ez azért van, mert ilyenkor a földút is kemény, akár az aszfalt, és a robosztus mintázat nem tud ilyenkor kiteljesedni. A terepgumi ideje elsősorban esőben, sárban, és úttalan utakon jön igazán el, ilyenkor tud igazán kibontakozni, és megmutatni, hogy megérte a ráfordított pénzt. Ha még a megfelelő sebességfokozatot is eltaláljuk, az ilyen gumi képes kihozni önt olyan helyzetekből, amikben az egyszerű gumiabroncs már tönkrement volna, például ha tele lenne sárral és földdel, az egyszerű gumikon gördülő autó nem tud elindulni külső segítség nélkül. A nyári terepgumiról annyit érdemes megjegyezni, hogy télen ne menjen vele havas vagy akár jeges aszfaltra, ott már tényleg megáll a terepgumi tudománya.

A legtöbb terepgumit a Kumho gyártmányaiból forgalmazunk, így szem előtt tartva az ár-érték arányt, valamint megrendelőink szokásait is. Ha nagyteljesítményű terepjáróval rendelkezik, ahhoz tökéletesen passzol az Uniroyal Rallye, alacsonyabb árú kategóriában pedig ott van a Barum terepgumi. Ezeken kívül kiválóan teljesítenek a Continental, Goodyear és a Nokian. Ezekből általában kevesebb van raktáron, ezért érdemesebb előre megrendelni, mielőtt elindulna a szervizbe.  A terepgumikról bővebben weboldalunkon olvashat, az alkatreszek.hu-n, kérdések felmerülése esetén pedig vegye fel bátran a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy a +36 62/554-013 telefonszámot tárcsázva.