Minőségi porszívó akciós áron

A porszívó elengedhetetlen a padló rendben tartásához. A robotporszívóktól és az akkus porszívóktól kezdve az állványokig, a kisállat-porszívókig és a szőnyegtisztítókig fedezze fel az ideális megoldást otthona porszívózására.

Porszívó várja a citidepo.hu weboldalon tehát itt a helye nálunk ha ön is minőségi porszívót keres méghozzá olcsón.  A pálcás porszívók felépítése hasonló az állóporszívókhoz, de ezek a modellek kisebbek és keskenyebb a tisztítási útjuk. Jó választás, ha nem szeretne nehezebb, teljes méretű porszívót kezelni, és a legjobbak kis házakban, apartmanokban és kollégiumokban, vagy gyors takarítási lehetőségként az emeleten vagy a földszinten. Egyes porszívók csak szívást használnak a tisztításhoz, így kiválóan alkalmasak kemény padlókhoz, mások pedig motoros kefét tartalmaznak a szőnyegek tisztítására. Néhányan kézi porszívóvá alakíthatók a padló feletti tisztításhoz. Tartozékok – például eszközök a porszívózáshoz vagy a rések tisztításához – bizonyos modellekhez is hozzátartoznak. A pálcás porszívók általában nem rendelkeznek a teljes méretű porszívók berendezésével, de kompakt kialakításuk megkönnyíti a kezelést és a tárolást. A legtöbb pálcás porszívó vezeték nélküli, de a vezetékes modellek korlátlan üzemidővel is elérhetők.

Az álló porszívók teljes méretű modellek széles – akár 15 hüvelykes – tisztítóúttal és vezetékes tápellátással. A tisztítófej közvetlenül a motor és a szemetestartály házához van rögzítve. Az álló porszívók motoros, forgó kefével rendelkeznek, így kiválóan alkalmasak a szennyeződések szőnyegekből való kiemelésére. A legtöbb kemény padlóhoz is alkalmazkodik. Sok támasztékhoz bővítmények és tartozékok vannak a bútorok alatti tisztításhoz, a szűk rések eléréséhez, a lépcsők porszívózásához vagy az ablakok porszívózásához. További részletekért és információkért nézzen be a citidepo.hu weboldalra.