Miért jobb a krillolaj? Mit tud a Bioglan krill olaj?

A krill olaj (rákolaj) tápanyagtartalma miatt került az érdeklődés középpontjába. Több antioxidáns található benne, mint a tengeri- és folyóvízi halolajban, valamint a len- és Oliva olajban.

Miért jobb a krillolaj? Mit tud a Bioglan krill olaj?A krillolaj tartalmaz természetes antioxidánsokat, melyek közül legerősebb az asztaxantin. Ennek sajátos hatékonysága, hogy képes áthaladni a vér-agy gátakon, így támogatja az agysejtek védelmét. Az agy jelentős része Omega zsírsavakból áll, így a krill olaj fogyasztásával pótolhatjuk ezeket, valamint erősíthetjük vele memóriánkat és koncentráció képességünket is. Ajánlatos évente 3-4 alkalommal rákolaj kúrát tartani, így hatékonyabb agyműködést, és jobb szellemi teljesítményt érhetünk el. Eredményesen hat az ízületi gyulladások ellen, mivel az Omega-3 zsírsavnak erőteljes gyulladáscsökkentő hatása van. Használatával biztosíthatjuk az ízületek „kenését”, csökken merevségük, károsodásuk, és a gyulladás miatt kialakuló fájdalmakat enyhíti. Ezek mellett segít fenntartani az egészséges koleszterinszintet, szabályozza a vérnyomást, pozitívan hat a szívritmusra, és a központi idegrendszerre is.

A cukorbetegeknél, a nagy mennyiségben fogyasztott halolaj, inzulinrezisztenciát eredményez. A rákolaj esetében, ez nem fordulhat elő, mert a már meglévő diabétesz esetén, védi a vérlemezkéket a szabadgyököktől. A krill olajban található kiváló minőségű Omega-3 zsírsavak, egy sajátos testkozmetikai szerepet töltenek be: védik és támogatják a bőr, a haj és a köröm egészségét. Megtalálható még benne a D-vitamin, ami a csontok és fogak egészségét biztosítja. Segíti a kalcium és a foszfor jobb felszívódását. Részletekért és a Bioglan krill olaj vásárlásáért, keresse fel a www.krillolaj.com oldalt.