Miért érdemes játszószőnyeget vásárolni a babának?

A játszószőnyeg az egyik legnépszerűbb termék az újdonsült szülők körében. Nem csoda, hiszen egy igazán esztétikus, ugyanakkor praktikus eszközről van szó, amely megkönnyíti a kicsik dolgát, hogy felfedezzék a világot és új tapasztalatokat szerezzenek.

Játszószőnyeg igazán hasznos a gyermekek számára, ráadásul szórakoztató is egyben. Az első pár hónapban a baba a hátán fekszik, így csak kevés dolgot észlel a világból. A játékhíddal felszerelt játszószőnyeg tökéletes ebben a korban, mivel a lelógó játékoknak köszönhetően a gyereket folyamatosan éri inger. A színes, lelógó, mozgó játékok felfedezésre és játékra hívják a kicsiket. A játszószőnyeg használata fejleszti a gyermek kognitív és érzelmi szükségleteit. A játszószőnyeg elősegíti a gyermek fejlődését, illetve amellett, hogy szórakoztató, egyben teljesen biztonságos is. Természetesen ezalatt a minőségi, megbízható helyről rendelt játszószőnyegekre gondolunk. A berio.hu webáruházban kapható játszószőnyeg teljes mértékben megfelel a szülők és a kicsik elvárásainak, így nem csak szórakoztató, de biztonságos és esztétikus is egyben.

A játszószőnyeg bababarát, kellemes, puha anyagból készült, így a baba kényelmesen érzi benne magát. A játszószőnyeg hídjáról a játékok egyszerűen levehetők, ami megkönnyíti a tisztítást, továbbá a kicsi a babakocsiban és a kiságyban tovább tud játszani kedvenc játékaival. A peremes kivitelezésnek hála a kicsi akkor sem fog kicsúszni vagy legurulni a szőnyegről, amikor mozgása már fejlettebb, élénkebb. Ahogy fentebb is említettük, a berio.hu webáruházban található játszószőnyegek teljes mértékben biztonságosak a babákra, hiszen nem tartalmaznak olyan részletet, amit a baba lenyelhetne vagy fel tudná sérteni a kicsi bőrét. Bővebb információk a berio.hu webáruházban találhatók!