Microsoft dynamics nav a devit.hu-n

Sok vállalkozás számára a robusztus biztonság iparági vagy szabályozási követelmény. Naprakész biztonsággal kell rendelkezniük üzleti tevékenységük minden területén, így továbbra is támogatott Dynamics NAV verzióra várnak, vagy frissíteniük kell ezekre. Természetesen a frissítés félelmetes feladat lehet; időre, pénzre és erőforrásokra van szükség – gyakran többre, mint amennyit vállalkozás hajlandó elvállalni. Vannak lehetőségek, amelyek minden követelménynek megfelelnek, és ne aggódjon, soha nem kényszerítjük a frissítésre, és továbbra is támogathatjuk meglévő megoldását!

Microsoft dynamics nav várja önt is a devit.hu weboldalon.  Számos ügyfelünk régebbi verziót használ, többségük olyan verziókat használ, amelyek megelőzik az aktuális Role Tailored Client (RTC) vizuális stílusú felületet (ezeket hívjuk „klasszikus” verzióknak). Bár támogatjuk az ügyfeleket a régebbi Dynamics NAV rendszerekkel, szívesen beszélünk arról, hogy ügyfeleinket bevonjuk a Dynamics 365 Business Central új világába. Ennek ellenére azt is felismerjük, hogy az anyagi és időbeli nyomás azt jelentheti, hogy az emberek egyelőre a régi verziójukon akarnak maradni. Ha ez ismerősen hangzik, és még nem áll készen az új világba való ugrásra, ne féljen, mivel sok mindent megtehet a jelenlegi rendszerével, hogy lendületet kapjon.

A Dynamics NAV csodálatos termék, és véleményünk szerint a legjobb a piacon, ha figyelembe vesszük a funkcionalitás mélységét és hihetetlen rugalmasságát.  De az összes megoldáshoz hasonlóan az ügyfelek is gyakran vásárolnak külső megoldásokat a dokumentumkezeléssel, a nyomtatáskezeléssel, a jelentésekkel, és gyakran a funkcionális területek, például a hitelellenőrzés fejlesztése érdekében. Amennyiben több információt olvasna nézzen be a devit.hu-ra.