Mezőgazdasági gépek szállítása nagy szakértelemmel!

Az autómentésben több éves tapasztalattal rendelkezünk. Speciális alacsony rakodóval, trélerrel vagy tolótetővel felszerelt ponyvás pótkocsikkal különféle mezőgazdasági gépeket és felszereléseket is bármikor elszállíthatunk, ha szükség lenne ránk.

Mezőgazdasági gépek szállítása elérhető a 024automentes.hu weboldalon méghozzá igen alacsony áron, tehát keressen fel minket itt, ha önnek is el kell szállítani a mezőgazdasági gépeit egy hiba miatt.  Rendkívüli rakományok mozgatásához útvonaltervezési szolgáltatást használunk, amely értesíti az illetékes hatóságokat és szükség esetén a kísérő járműveket, amelyek a rakomány teljes útja során állandó kapcsolatban vannak a vezetővel. Különféle speciális pótkocsik állnak rendelkezésre, amelyek ideálisak az ilyen típusú mozgásokhoz. Legyen szó egy szüreti traktorról vagy egy nehézgépről, mi rendszeresen szállítunk mezőgazdasági gépeket. Fedett pótkocsik is rendelkezésre állnak rámpákkal, amelyek lehetővé teszik a kerekes járművek könnyű berakodását és kirakodását a rámpán való használat nélkül. A csúszó tető és a fedett oldal biztosítja, hogy a felszerelés szuper állapotban érkezzen. Egy- és kéthuzamos félpótkocsik: Mindkét típus teljes szervokormánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a rakomány pontos pozicionálását; a kéthuzamos maximális hossza 22,8 méter.

Ezek a pótkocsik ideálisak nagy vagy gépek, vagy felszerelések szállításához. Mélybölcsős pótkocsik: Ezek a pótkocsik ideálisak nagy mezőgazdasági gépekhez, akár 4,6 méter magas rakományokhoz is felhasználhatók. Amennyiben többet szeretne megtudni a mezőgazdasági gépek szállításáról, vagy más autómentési szolgáltatásainkról, például a tréleres autómentésről, a hidegindításról, az elektromos autók mentéséről, vagy éppen a kisteherautó szállításról keresse fel a 024automentes.hu weboldalt.