Luna mesélő plüss unikornis csodás világa

A gyerekek szeretnek plüssökkel aludni. Megnyugtatja őket, kellemesen meleg, jó hozzábújni, sőt van olyan plüss, ami még mesét is mond. Ő Luna, a mesélő plüss unikornis.

Luna mesélő plüss unikornis igazán szerethető és a gyerekek rajonganak érte. Luna egy nagyon kedves pihe-puha plüss unikornis, aki szívesen megosztja kedvenc meséit a gyermekkel. Akár lefekvés előtt vagy bármikor a nap folyamán szívesen mesél Luna a gyermeknek. Mit kér ezért cserébe? Mi másra vágyna egy unikornis, mint simogatásra. Luna még pislogni is tud mesemondás közben, csillámló füle pedig édesen mozogni kezd. Luna tökéletes játszótárs minden gyermek számára, akinek puha bundája van, így kiváló érzés hozzábújni. Amint Luna mesélni kezd, a gyermek elmélyedve fogja hallgatni és könnyebben álomba merül. Luna meséi tökéletes szórakozást jelentenek, ráadásul meg is nyugtatja a gyermeket. Olyan gyermekek számára is tökéletes, akik nehezen alszanak el. A gyermek számára két éves kortól ajánlott a játék.

Biztosan állíthatjuk, hogy Luna, az édes kis plüss unikornis minden kislány álma. Ugyanakkor kisfiúk számára is tökéletes, hisz ők is szeretik a plüssöket és a meséket. A mesék és az, hogy Luna puha bundájához hozzá lehet bújni teljesen fellelkesítik a gyereket és ezáltal megnyugszik. Ha szeretne egy csodálatos és hasznos játékot vásárolni gyermekének, akkor mi a jatek-webaruhaz.hu weboldalt javasoljuk. Látogasson el ide és vásárolja meg a kiváló minőségű plüss Luna unikornist nagyszerű áron! A játék három darab AA típusú elemmel működik. Lunáról bővebb információk a jatek-webaruhaz.hu weboldalról, ahol nem csak bővebb tájékoztatást talál, de megtekintheti a többi kiváló minőségű játékot is. Tekintse meg Ön is a webáruházban Lunát!