Lumiluvs Világító Állatkák Narancssárga cica a legaranyosabb kis kedvenc

Sok gyereknél megfigyelhető probléma, hogy az esti elalvás gondot okozz, illetve az, hogy félnek a sötétben. Ez igen megnehezíti az estéket és az éjszakákat hiszen a gyerekek és a szülők részéről is elmarad a pihentető alvás. Ám mi most megmutatjuk a megoldást!

Lumiluvs Világító Állatkák Narancssárga cica a legjobb barátja lesz a gyermekének. Amikor eljön az este már tudni fogja, hogy nem kell félni, hiszen mindig ott lesz mellette egy aranyos kis cica, aki őrzi az álmát. A legtöbb gyerkőcnek van egy kiválasztott kis játékszere, amely a legjobb barátja és még az alvásnál is vele van. Mi garantáljuk, hogy a Lumiluvs kis cicák is legalább ilyen jó pajtások lesznek, melyek nagyon aranyos külsővel rendelkeznek. Ezek a kis cicák érzik, ha szeretik őket, sőt el is várják a törődést, melyet az esti jó éjt puszival fejezhetünk ki legjobban. A gyerekek az esti lefekvés előtt megpuszilják a kisbarátjukat, melynek örömében felgyulladnak a kislámpái így biztosítva a nyugodalmas jó éjszakát. Többet más nem kell azon aggodalmaskodni, hogy sírással telnek az esték, hiszen más örömmel fognak ágyba menni a gyerekek.

A kis cicák a puszit követően még 10 percig világítanak, amely pont elegendő arra, hogy elaludjanak. Amennyiben Ön is szeretné az ehhez hasonló problémákat leküzdeni, akkor nézzen be hozzánk és válogasson kedvére a széles kínálatunkból. A teljes kínálatunk megtekinthető a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva. A webshopunkból akár már pár kattintás által meg is rendelheti a legszimpatikusabb terméket, melyet akár 1-3 munkanapon belül az egész ország területére kiszállítunk. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nekünk a legfőbb célunk az, hogy minél több gyermek arcára mosolyt csaljunk.