Legyél pék vagy cukrász egy luxus hajón!

Ha szereted a szakmád, avagy imádsz finom cukrász süteményeket készíteni, szeretsz finom kenyereket sütni, de nem találsz munkát, akkor érdemes megfontolnod a hajós munkák lehetőségét. A hajókon mindig szükség van egy jó pékre és egy ügyes cukrászra. A fizetésed sokkal magasabb lehet, mint amekkora idehaza lehetne a sarki pékes üzletben. Emellett a kereseted egészét megtarthatod, mivel a szállás és az étkezés a hajókon a személyzet számára biztosított.

A jól fizető pék és cukrász állások hajón tehát várnak, a Crew Agency segít, hogy meg is szerezd ezeket a munkalehetőségeket. A hajón dolgozó pék munkakör esetében többnyire kenyerek, péksütemények, és egyéb ízletes pékáruk sütése a feladat. A pék éjszakai műszakban dolgozik, reggel nyolc órától pedig átadja a konyhát a cukrásznak. Természetesen a munkavállaláshoz szükséges a pék végzettség, legalább kétéves munkatapasztalat, de a jó angol vagy német nyelvtudás is követelmény, épp úgy, mint a HACCP ismeretek.

A hajón dolgozó cukrász feladata a különféle hideg és meleg desszertek, mesés torták, apró teasütemények készítése. A cukrász mindig nappali műszakban dolgozik. A munka megszerzéséhez szükséges a befejezett cukrász végzettség, szintén kell legalább kétéves munkatapasztalat és nyelvtudás, valamint a HACCP ismeretek. Több esetben is a hajótársaságok pék-cukrászokat alkalmaznak, ami azt jelenti, hogy egy személyben kell ellátnia a jelentkezőnek mind a pék, mind pedig a cukrász feladatokat.

A Crew Agency segít, hogy pék vagy cukrász munkát szerezz egy luxus hajón, hogy jól fizető állásra tegyél szert. Ha tehát úgy érzed, hogy kiállnád a próbát, és az sem zavarna, hogy nincs megállás, nagyon szereted a szakmát, az embereket és a hajókat, akkor jelentkezz nálunk folyami, vagy óceánjáró hajós munkára önéletrajzod elküldésével!