Legjobb Reiki tanfolyam

A Reiki tanításainak elsajátítására most már Önnek is lehetősége van. Érezze át a tiszta és gyógyító energiát. Fejlessze Önmagát a legkiválóbb Reiki mester mellett. Könnyítse meg a reiki tudás ismeretével mindennapjait.

Reiki tanfolyam Dunavarsányban. Eredeti és igaz Gendai reiki tanfolyam és kezelések a japán tradíciókra alapozva. A reiki képzés tiszta forrásból származik, cél a teljes gyógyulás. Látogassa meg a www.reikidunavarsany.hu weboldalt. Itt elolvashat mindent amit a reiki tanfolyamról tudnia kell. Minden lényeges információt elolvashat a Reiki világáról és történetéről. A Gendai Reiki Ho tanfolyam mindenki számra elérhető. A Reiki első fokozata vagyis a Shoden folyamatosan tanítva van. A Reiki többi fokozatának elsajátítására is lehetőség van. Amennyiben Önnek nem felelnek meg az időpontok vagy túl messze lakik, akkor lehetőség van a Skype-on keresztül való oktatásra is. Az első fokozaton megismerheti a Reiki öt alapelvét vagyis a Gokait. Ennek ismeretében a mindennapok és az azokkal járó akadályok átvészelése is sokkal egyszerűbb és könnyebb lesz. Meditáció és nyugalom vezeti Önt végig a reiki csodálatos világán való átutazáskor. Ismerje meg a reiki valódi és hiteles történeteit.

Megértheti, hogyan működik a kézrátételes gyógyítás és ezt el is sajátíthatja. Érezze át mekkora erő rejlik Önben a reiki ismeretei által. A Reiki több formájának tanulására is lehetőség van. Erről és árainkról részletesen tájékozódhat a weboldalon keresztül. Bízza magát egy Usui Shiki Ryoho Reiki és Gandai Reiki Ho mesterre, Wagner Lajosra. A weboldalon keresztül van lehetőség jelentkezni a képzésekre. Ezen kívül hívhatja a +36-70-70-34-352 telefonszámot vagy írjon levelet a reikiwagner@gmail.com e-mail címre.