Konténeres sittszállítás könnyedén megoldható

Családi házunk körül, vagy esetleg vállalkozásunknál, sokszor akadhatnak olyan problémák, hogy törmelékek és különböző hulladékok elszállítására lenne szükségünk. Erre a célra ajánlatos a konténeres sittszállítást választani.

Konténeres sittszállítás könnyedén megoldható, ha a Bau-sittet választja. Szolgáltatásaink közé tartozik a sitt, építési és bontási törmelék, lom szállítás, valamint rendelhet tőlünk konténert, illetve igényelheti, hogy építőanyagot szállítsunk ki Budapesten és vonzáskörében. Az építkezések során sok hulladék keletkezik, mint a bontott tégla, beton, nyílászárók, csövek, fóliák, stb. Ezek elszállítása a Bau-sittnek nem jelent problémát. A hulladék közé lebomló zöldhulladékot bár nem tehetnek, viszont ennek elvitelét is külön igényelhetik. Mi veszélyes hulladék szállítását is vállaljuk, mint például a kátránypapír, pala, tetőpala, festék, autógumi, hígító, olaj, olajjal szennyezett göngyöleg, akkumulátor, tv. Velünk a ház körüli lim-lom elhordása is lehetséges, legyen az egy bútor, vagy bármilyen egyéb eszköz, textíliák, papíráruk, vagy más hasonló tárgyak.

Amennyiben konténert rendel tőlünk, elhelyezésére választhatja a saját telkét. Ebben az esetben 3méter széles bejáratot kell biztosítania teherautónk számára. Amennyiben közterületeken, például utcán szeretné elhelyeztetni, területfoglalási engedélyre van szükség. Ezt a megrendelőinknek szükséges elrendeznie, melyet célszerű még a konténer kihelyezése előtt megtenni. Áraink nagyon kedvezőek, magukba foglalják a konténer lerakását, elszállítását, a szemét szakszerű elhelyezését, és a bizonylatok kiállítását. Ha felkeltettük érdeklődését, illetve szeretne többet megtudni a konténeres sittszállításról, keresse fel a bau-sitt.hu oldalt, ahol megtekinteti árainkat az Önnek megfelelő szállítási termékre.