Kollagén készítmény jó áron

A kollagén a legbőségesebb protein a testben. Fontos szerepe van, ideértve a bőr szerkezetének biztosítását és a vérrögképződésmegakadályozását. Az utóbbi években táplálékkiegészítőként és alapanyagként szerepelt a samponokban és a testápolókban. De mi a kollagén? És mire jó?

Kollagén készítmény kapható végtelenül alacsony áron a gyogyvarazs.hu weboldalon, ezért önnek is itt a helye weboldalunkon, ha régóta szeretne már kollagén készítményeket vásárolni. A kollagén a test egyik legfontosabb fehérjéje, a fehérjeösszetétel körülbelül egyharmadát teszi ki. Ez a csontok, bőr, izmok, inak és szalagok egyik legfontosabb építőeleme. A kollagént sok más testrészben is megtaláljuk, beleértve az ereket, szaruhártyákat és fogakat. Gondolhat úgy rá, mint a „ragasztóra”, amely ezeket a dolgokat összetartja. Valójában a szó a görög „kólla” szóból származik, amely ragasztót jelent. Az összes kollagén prokollagénként indul. A teste prokollagént hoz létre két aminosav: glicin és prolin kombinálásával. Ez a folyamat C-vitamint használ. Legalább 16 típusú kollagén létezik. A négy fő típus az I., II., III. És IV. I. típus: Ez a típus a test kollagénjének 90% -át adja meg, sűrűn csomagolt rostokból készül. Szerkezetet biztosít a bőrnek, a csontoknak, az inaknak, a rostos porcnak, a kötőszövetnek és a fogaknak.

  1. Típus: Ez a típus lazább csomagolású rostokból készül, és rugalmas porcban található, amely párnázza az ízületeket. III típus: Ez a típus támogatja az izmok, szervek és artériák szerkezetét. IV. Típus: Ez a típus a bőr rétegeiben található. Ha még ennél is többet szeretne megtudni a kollagén funkcióiról, valamint bővebb leírást olvasna a készítményekről, látogassa fel weboldalunkat a gyogyvarazs.hu-t és itt megtalálhatja kiváló kollagén termékünket az ár, a kiszállítás részletei és az illusztrációk mellett.