Kiegyensúlyozott, testes Stratus 2020 Hárslevelű

A Veze Stratus 2020 Hárslevelű egy igazán finom, ízletes szőlő nedű, melynek minden cseppje aranyat ér. Ez a különleges bor szép, krémes textúrával és hosszú lecsengéssel rendelkezik. Puha virágos jegyei és könnyű, diós-mézes ízérzete miatt a nők is előszeretettel fogyasztják, ezt az ízletes nedűt.

Száraz hárslevelű kellemes ízzel és kiegyensúlyozott textúrával. 2020 tavasza különösen csapadékszegény időszak volt. Március elején még volt némi csapadék, azonban május végéig a Veze birtokot nem érte csapadék. A száraz időszak, valamint a megszokotthoz képest enyhébb hőmérséklet hozzájárult a növények késői ébredéséhez. Ugyanakkor a nyár jóval melegebb volt a megszokottnál. Összegezve mindennek köszönhetően a szőlő behozta lemaradását és a szakemberek csodás beltartalommal és gyönyörű savakkal rendelkező gyümölcsöt tudtak szüretelni. A Veze birtokon található hárslevelű ültetvényen a kézi betakarítást követően azonnal megkezdődik a gyümölcs bogyózása és préselése. Ezt követően lassú erjesztésre kerül sor száz százalékos rozsdamentes acéltartályban, ami azért fontos, mert így a nedű jobban megőrzi a ropogós és illatos Hárslevelű gyümölcsjellemzőket. Végül finomseprőn érlelik és palackozzák a bort.

A Veze Stratus 2020 Hárslevelű egy igazán testes, kiegyensúlyozott bor, amely ideális desszertek és sajttálak mellé. A gasztronómia szerelmeseinek mindenképp érdemes kipróbálni ezt a különleges bort, amely bármely alkalmat még különlegesebbé tehet. Érdemes lassan kortyolva, minden egyes cseppet kiélvezve fogyasztani, így biztosan érezni a diós-mézes ízérzetet, illetve a kellemes puha virágos jegyeket. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor látogasson el a veze.hu webáruházba, ahol a minőségi kínálatot is megtekintheti!