Kasszandra studió a legkisebbek nagy lehetősége

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legkisebb elfogultság nélkül is minden szülő a saját gyermekét szépnek látja. Amennyiben úgy gondoljuk, hogy a mi gyermekünkben mégis van valami különleges, akkor keressen fel bennünket.

Kasszandra studió áll az Ön rendelkezésére, hogy elérjék azt amire mindig is vágytak. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy immáron 14 éve kerülnek megrendezésre a gyermek szépségversenyeink, melyeken mindig nagy létszámmal büszkélkedhetünk. Általában egy-egy verseny alkalmával akár 2000 nevezettel is rendelkezünk. Az általunk megrendezett szépségversenyek teljes mértékben a természetességre épülnek. A rendezvényen belül általában 5 korcsoportban nevezhetnek a gyerekek, és minden versenyző külön-külön lépnek a színpadra. A nagyobbacskák már maguk mutatják meg, hogy mit tudnak, még a legkisebb versenyzők számára  a szülők nyújtanak segítséget. Az általunk megszervezett versenyeken nem várjuk el, hogy a gyerekek külön produkcióval készüljenek, viszont nagy előnyt jelent, ha szépen, illedelmesen és jó kedvűen viselkednek a zsűrik előtt.

A kis versenyzőknek pár kérdésre kell válaszolni, melyeket a mindig a műsorvezető tesz fel. Ám ezektől a kérdésektől nem kell tartani, ugyanis ezek mind az iskolához, illetve az óvodához kötődnek. Esetleg még olyan informatív jellegű kérdést tehetnek fel a gyerekek részére, hogy mik szeretnének lenni, ha nagyok lesznek. A kérdések által a zsűrik a gyerekek nyitottságára és talpraesettségére kíváncsi, nem kifejezetten arra, hogy különféle témakörökben milyen tudással rendelkeznek. Az általunk megszervezett szépségversenyeken tilos a smink, de a túlzott hajformázást sem díjazzák a zsűrik. A versenyen fiúk és lányok egyaránt részt vehetnek, persze külön kategóriában kerülnek díjazásra.