Ipari varrógépek nagy választékban

Egy nagyüzem számára mindig fontos, hogy minőségi és hosszantartó gépeket vásároljanak, hiszen ilyen helyeken nem megengedhető a csúszás, a hiba illetve más fennakadások, melyek akadályozhatják a munka menetét. Amennyiben Önnek is minőségi gépekre van szüksége, akkor tekintse meg a honlapunkat.

Ipari varrógépek széles választékával várjuk minden kedves érdeklődőnket a honlapunkon, ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti. Nálunk a minőségre és a megbízhatóságra a garancia a sok éves fennállásunk és a számos pozitív visszajelzés, melyet a vásárlóink részéről kapunk. Mindig arra törekszünk, hogy folyamatosan bővítsük a kínálatunkat, hogy miden kedves vásárlónk igénynek megfeleljen. A kínálatunkban megtalálhatóak a régi és az új gépek is egyaránt.  Többek között kínálunk Tekin, BRUCE, BÜRKOPP ADLER, PFAFF, JUKI, AMF REECE, MAIER UNITAS, A-S-S AUTOMATED, stb. gyártmányú ipari varrógépeket. Ezek között megtalálhatóak az overlock, fedező, bőrvarró, gomblyukazó, és még sok másra alkalmazható gépek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, illetve szeretné megtekinteni a teljes kínálatunkat, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, melyet a tekin-group.com címre kattintva talál. Illetve elérhetőek vagyunk még a következő telefonszámokon: +36 96 900 206, +36 70 361 5079, vagy írhat nekünk e-mail az info@tekin-group.com címre. Amennyiben a kínálatunk között sikerült megtalálni az Ön számára tökéletes gépet, akkor azt megrendelést követően kiszállítjuk az egész ország területére. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi mindig állunk rendelkezésére, és igyekszünk, hogy tőlünk telhetően mindent megtegyünk a vásárlóink érdekében. Várjuk sok szeretettel minden érdeklődőnket!