Hgtv műsorok részletei online

A HGTV (a Home & Garden TV rövidítése) egy amerikai kábeltévé. Főleg valóságshowkat és információs műsorokat sugároznak. 2018 óta a HGTV a Discovery Inc. része, amelybe a Discovery Channel, az Animal Planet, a DMAX, az SCI, a TLC és az Eurosport is beletartozik. Eredetileg az állomásnak a Scripps Networks Interactive volt a tulajdona.

Hgtv online várja a musor.tv weboldalon, tehát ha érdekli, hogy melyik nap mit nézhet meg a csatornán, akkor nem kell messzire mennie. A HGTV nemzetközileg működik. Az Amerikai Egyesült Államokban található natív állomáson kívül a HGTV Kanadában, Lengyelországban, Új-Zélandon, Szingapúrban, Ausztráliában, Malajziában, Indonéziában, Srí Lankán, a Fülöp-szigeteken, Latin-Amerikában, Hongkongban, Tajvanon, Mianmarban és 2019. június 6. óta Németországban is sugároz. 2009. december 31-én a Scripps Networks Interactive eltávolította a Food Networket és a HGTV-t a New York-i Cablevision kábelszolgáltatótól, azon a napon, amikor a szállítási szerződése lejárt volna. Több hónapig tartó tárgyalások után nem született megállapodás a Scripps és a Cablevision között, ami a két csatorna eltávolítását késztette. 2010. január 21-én a Cablevision és a Scripps megegyezésre jutottak, és a csatornákat ugyanazon a napon visszaállították a Cablevision rendszereibe New York City területén, másnapra pedig más területeken is.

A HGTV-t a 2011. január 2-án megrendezett, 22. éves kiegészítők csapata (ARTS) gálaeseményén az Akadémia Achievement Award díjával tüntették ki a lakás- és kertdísziparra gyakorolt ​​jelentős hatásukért. 2012-ben a HGTV elnyerte a legjobb tévécsatornának járó Dixon-díjat is. Ha még ennél is többet tudna meg a csatornáról és megtekintené a műsorok kezdési időpontjait, akkor nézzen be bátran a musor.tv-re hiszen itt mindent megismerhet a hgtv-ről és annak műsorairól is.