Gyerek modellek – Fedezzük fel a lehetőségeket a legkisebbekben

A gyermek szépségversenyek, olyan tiszta érzelmeket sugároznak, melyeket más rendezvényeken nem tapasztalhatunk meg. Minden kis csöppségben benne lakozik a tehetség, csak meg kell találni a legjobban hozzá illő teret, ahol kibontakozhat.

Gyerek modellek jelentkezését várjuk a www.kasszandra.hu weboldalára látogatva. Amennyiben az Ön gyermekében meg van az a plusz, meg van a lehetőség melyet szeretne megmutatni, és még nem töltötte be a 16. életévét, akkor nincs más hátra, mint, hogy kitöltse a honlapunkon található jelentkezési lapot. A jelentkezési lap kitöltése mellé szükség lesz még egy fényképre, amely alapján elbírálhatjuk, hogy megfelel-e az igényeinknek a kis jelölt. A sikeres jelentkezést követően a szerződés aláírása következik. A formaiság után a kis versenyzőről egy fotósorozat készül. Az elkészült fotókból közösen válogatjuk ki a legjobbakat, melyekkel indulhat az országos szépségversenyre. Ezen a szépségversenyen résztvevő versenyzők adatait eltároljuk a verseny végkimenetétől függetlenül. A versenyzők adatait a Menő Manó Gyermekmodell Management adatbankjában tároljuk, hogy a későbbi bármilyen lehetőséget illetően jelentkezhessünk.

A jelentkezők nevezését megteheti a weboldalunkon kívül még e-mail-ban és akár személyesen is. Az ország több pontján is tartunk válogatókat, melynek időpontjáról és pontos helyszínéről a honlapunkon tájékozódhat. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretné megadni a lehetőséget a gyermekének, hogy kipróbálhassa magát a kifutón és a reflektorfényben, akkor hívjon bennünket a 0670/562-03-95 telefonszámon. Illetve írhat még a kasszandragyermekmodell@gmail.com e-mail címre. Forduljon hozzánk bizalommal!