Galaxy 4 műsorok az online műsorújságban

Az FBI: Most Wanted egy amerikai krimi-televíziós sorozat, amelyet René Balcer készített, amelyet a CBS rendelt 2019 májusában. Ez az első spin-off Dick Wolf FBI című drámájából, amelynek első évadában a szereplők mutatkoztak be. A sorozat premierje 2020. január 7-én volt.

Galaxy 4 műsor az FBI: Most Wanted című sorozattal elérhető a musor.tv weboldalon, tehát ne habozzon, nézzen be még ma hozzánk és megtekintheti, hogy ez a sorozat hány órakor kezdődik majd a Galaxy 4-en. 2020 májusában a sorozatot megújították a második évaddal, amelynek premierje 2020. november 17-én volt. 2021 márciusában a CBS megújította a sorozatot a harmadik évaddal, amelyet 2021. szeptember 21-én mutattak be. A sorozat középpontjában az FBI Fugitive Task Force áll, egy kicsi és egyedülálló csapat, amelynek célja, hogy nyomon kövesse és elfogja a hírhedt szökevényeket az Iroda legkeresettebb listáján. Jess LaCroix felügyelő különleges ügynök a munkacsoport vezetője, valamint bűnügyi profilkészítő és szakértő nyomkövető. A csapat eredetileg Sheryl Barnes különleges ügynökből, a New York-i rendőrség egykori nyomozójából, Kenny Crosby különleges ügynökből, a hadsereg veteránjából és egy számítógépes zseniből, Hana Gibson különleges ügynökből, a hírszerzési elemzőből állt.

A 2. évadban Skye különleges megbízatást kap az Indiai Ügyek Hivatalához, és végül Ivan Ortiz különleges ügynök váltja fel, aki egykori LAPD bandatiszt volt utcai zsaru ösztöneivel. A 3. évad elején Crosbyt egészségügyi szabadságra helyezik, miután egy volt katonatársa megsebesítette a nyomozás során, helyére Kristin Gaines különleges ügynök, az FBI miami irodájának feltörekvő csillaga kerül. Ez a műsor inkább a szökevények profilalkotásáról és elemzéséről szól, ellentétben az FBI: International-lel, amely inkább a bűnözésről és a nyomozásról szól. Amennyiben többet tudna meg a sorozatról kattintson bátran a musor.tv-re.