Fur Balls Tutti Frutti plüss – láma, kutya, cica

Minden gyerek szereti az édes kis plüss állatkákat. A Fur Balls Tutti Frutti plüss állatkák igazán édesek és csak arra várnak, hogy szerető otthonra leljenek.

Fur Balls Tutti Frutti plüss – láma, kutya, cica egy selymes bundájú, édes kis állatka. A Fur Balls Tutti Frutti plüss egy amolyan meglepetés csomag, hisz nem tudhatod, hogy mit rejt a csomag. Lehet, hogy egy kedves kis cicát, egy vidám kutyust vagy egy egzotikus lámát kapsz ajándékba! Az aranyos állatka kócosan érkezik meg hozzád, azonban a te gondoskodásoddal, törődéseddel csodálatosan nézhet ki. Mosdasd meg, szárítsd meg és simogasd selymes bundáját! A Fur Balls sorozat édes kis szereplői tuttifrutti színekben pompáznak. A Fur Balls Tutti Frutti plüss szett tartalma egy plüss állatka, hajdísz, nyakörv névtáblával, örökbefogadási bizonyítvány és kefe. A Fur Balls Tutti Frutti plüssök kiválók bármelyik gyermek számára, különösen kislányoknak, de ettől függetlenül a fiúk is kiválóan szórakozhatnak vele. Az édes kis Fur Balls Tutti Frutti plüss csak arra vár, hogy szerető otthonra leljen és egy kedves kis gyermek gondoskodjon róla és játsszon vele! Tökéletes játék minden kisgyermek számára!

A Fur Balls Tutti Frutti plüss egy igazán jó játék. Nem csak egy egyszerű plüss, hanem egy olyan játék, aminek a gyermek gondját viselheti, ezáltal felelősséget tanulhat. A kedves kis plüss tökéletes ajándék, ráadásul a gyermek úgy érezheti, hogy a plüss a gondjaira van bízva, vagyis szülei bíznak benne. A Fur Balls Tutti Frutti plüss már öt éves kortól ajánlott a gyermekek számára, így a kicsiknek is tökéletes. Látogasson el a jatek-webaruhaz.hu weboldalra és tekintse meg a hatalmas kínálatot, valamint tájékozódjon bővebben a Fur Balls Tutti Frutti plüsst illetően.