Fur balls meglepetés plüss szőrmók kék a cuki kisbarát

A legtöbb gyerek szeret kötődni egy-egy kiválasztott kisbaráthoz, most ebben az esetben ez a kisbarát egy kis szőrmók, aki alig várja, hogy valaki foglalkozzon vele és a barátjaként szeresse.

Fur balls meglepetés plüss szőrmók kék színben most akciós áron megvásárolható. Ezek a kis szőrmókok arra várnak, hogy valaki rájuk találjon és befogadja őket. Hiszen se otthonunk, se nevük nincsen. Mivel nincs semmijük, így egy igazi kis gazdira vágynak, aki foglalkozik velük és gondoskodik. A kis szőrmók érzi, ha szeretik, hiszen akkor ő is úgy viszonyul a gazdijához. A szőrmókot ha megmosdatjuk és megfelelően gondozzuk, akkor egy nagyon kis cuki állatra lelhetünk. A mosdás előtt elég rémesen néz ki, ám ezen könnyedén segíthetünk. A szőrmókok egy nagy meglepetést jelentenek a gyerekek számára, hiszen sose tudni, hogy mi lapul alatta. A szettben megtalálható maga a szőrmók, a fésű, akasztós pánt, csat és a legfontosabb az örökbefogadási bizonyítvány.

Amennyiben szeretné meglepni a gyermekét egy igazán különleges ajándékkal, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra kattintva, melyet a jatek-webaruhaz.hu oldalán találhat meg. A webshopunkból akár már pár kattintás által megrendelheti a legszimpatikusabb termékeket, melyet 1-3 munkanapon belül kiszállítunk a megadott lakcímre. A rendelését gyorsan és egyszerűen teheti meg, így az akciós termékeink által nem csak pénzt, de időt és energiát is spórolhat meg. Hiszen nem kell napokat sorban állással és keresgéléssel tölteni. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk garantáltan megtalálja az igényeinek a legmegfelelőbb termékeket. Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden kedves érdeklődőnk számára. Ne habozzon adja le a rendelését most.