Fogorvos Győr városában minőségi szolgáltatásokkal

Van sérült, törött vagy lyukas foga? Az elülső foga elszíneződött a gyökércsatorna-terápia miatt? A Dentys esztétikai fogászati szolgáltatásai segítenek a tökéletes mosoly visszaszerzésében. Hiszünk abban, hogy a szakértelem és a technikai háttéren túl a legfontosabb tényezők az emberekkel való jó kapcsolat és ez a munkánk szempontjából elengedhetetlen.

Fogorvos Győr környékén vár mindenkit a dentys.hu weboldaon méghozzá minőségi beavatkozásokkal, profi csapattal és igen alacsony árakkal, ezért vegye fel velünk a kapcsolatot és mi garantáltan segítünk megoldani fogproblémáit. A fogkefe véres fogmosás közben mert túl érzékenyek a fogai? A periodontitis (vagy pyorrhea) nagyon súlyos betegség, ezért ne habozzon ellenőrizni a periodontológiai szolgáltatásainkat. Néhány évtizeddel ezelőtt a gyökérkezelés is egy drasztikus és fájdalmas fogászati beavatkozás volt. Napjainkban a legmagasabb technológia alkalmazásával ez a kezelés gyors és fájdalommentes rutin fogászati beavatkozás, hasonlóan a fogtöméssel. Az első konzultáció során kollégáink részletes tájékoztatást adnak a kezelésről, pontosan tudni fogják, hogy melyik fogat fogják kezelni.

Olyan megoldásokat kínálunk a pontos, rugalmas és megkönnyített mesterséges fogsorokhoz, amelyek még kényelmesebb viseletet biztosítanak Önnek. Fogorvosi rendelőnkben teljes fogászati, fogászati esztétikai, szájhigiéniai és arc-esztétikai szolgáltatásokat nyújtunk. Szakembereink tapasztalt szakemberek, akik folyamatosan frissítik képzettségüket és ismerik a fogászat legújabb trendjeit. Bővebb leírásért és az árakért mindenképpen megéri felkeresni a dentys.hu weboldalt ahol a teljes szolgáltatás listát is megtekintheti majd, ráadásul weboldalunkat több nyelven nézheti át.