Foci vb menetrend az interneten!

A foci vb a futballvilág legnagyobb ünnepe, hiszen ez a legnagyobb presztizzsel rendelkező esemény ebben a sportágban. Ilyenkor a világ legjobb válogatott csapatai mérkőznek meg egymással egy hónapon keresztül. Mivel az eseményt csak négyévente rendezik meg, érhető hogy hatalmas felhajtás és izgatottság veszi körül, és már egy évvel a vb előtt minden erről a bajnokságról szólt.

A foci vb menetrend megtalálható teljesen ingyenesen a focivb2018.info weboldalon, ezért ha ön is arra kíváncsi, hogy milyen meccsek lesznek és mikor, akkor itt  a helye nálunk, hiszen megtalálhatja majd a kezdési időpontokat és azt is, hogy a meccseket melyik stadionban játszák. Négy évvel ezelőtt Németország emelhette magasba a világbajnoki trófeát, idén vajon kinek sikerül? A június 14-ei megnyitó és nyitómérkőzés után másnap már két meccset is meg lehet majd tekinteni, hiszen 15-én játszik majd Egyiptom Uruguay ellen, Portugália pedig Spanyolország ellen és mindkét mérkőzés érdekesnek ígérkezik, különösen az örök rivális, portugál-spanyol meccs, amelyet garantáltan több millióan fognak figyelemmel kísérni. Ezen a napon játszik majd Irán és Marokkó is.

Amennyiben átböngészné a teljes foci vb menetrendet és többet tudna meg a meccsekről, erre is van lehetősége, csak keresse fel bátran weboldalunkat, a focivb2018.info-t, és itt mindent megtalál egy helyen. Az idei foci vb döntőjét Moszkvában játszák majd július 15-én délután hárm órakor a Luzsnyiki stadionban. A világbajnokság június 14-én kezdődik, és mint minden alkalommal, most is a házigazda fogja játszani az első mérkőzést, tehát Oroszország játszik majd Szaud-Arábia ellen délután három órakor helyi idő szerint. A mérkőzést a döntő helyszínén, a Luzsnyiki stadionban rendezik majd meg. Ha önt is érdekli a futball, akkor mindenképpen nézzen be weboldalunkra, ahol sok hasznos információval gazdagodhat.