Fluormentes fogkrém + Kolloid + Propolisz

Az egészséges fogsor nem csak esztétikailag mutat jól, de a magabiztosságra is jótékony hatással van. A mindennapi szájhigiéniára való odafigyelés kiemelt jelentőséggel bír. Azt azonban kevesen tudják, hogy nem mindegy, mennyi fluoridot tartalmaz a választott fogkrém. Tudta, hogy létezik hatékony fogkrém a szervezetre sok esetben káros fluor nélkül?

A fluormentes fogkrém + Kolloid + Propolisz együttesen járulnak hozzá ahhoz, hogy a fogak épsége sokáig megőrizhető legyen, azok fehérek maradjanak, és a szuvasodásnak esélye se legyen. A nem megfelelő szájhigiénia előbb vagy utóbb fogkő kialakulásához vezet. S hogy miért veszélyes ez? Az abban levő baktériumok megtámadják a fogzománcot és szuvasodást vagy ínygyulladást és annak minden következményét okozhatják. A Comvita fogkrém a legjobb választásnak bizonyul annak érdekében, hogy sikerüljön a fogak épségét megőrizni és közben semmilyen kellemetlen mellékhatást ne tapasztaljuk a fluor jelenlétének apropóján.

A fluoridmentes fogkrém többek között olyan értékes hatóanyagokat tartalmaz, mint a propolisz, a xilitol vagy a teafaolaj. Ezek egyébként is híresek gyulladáscsökkentő hatásukról, ráadásul a természetes alapanyagok biztosan nem okoznak semmilyen egészségügyi gondot. A saját fogak megőrzése és a megfelelő szájhigiénia nagymértékben függenek attól, milyen fogkrémet használunk a mindennapokban. Fontos, hogy legalább félévente egyszer meglátogassuk fogorvosunkat, aki kontrollvizsgálat keretein belül átnézni fogainkat a megelőzés érdekében. Ne feledjük, az egyik leggyakrabban előforduló betegség a fogszuvasodás, mely ellen igenis tehetünk a mindennapi odafigyeléssel. A fluormentes fogkrém kitűnő választásnak bizonyul bármely korosztály számára. A kiváló termékek online is megrendelhetőek néhány kattintással.