Evoauto.hu-az autóalkatrészek otthona

Ahhoz, hogy megfelelő alkatrészt találjunk autónkhoz, ma már egy lépést sem szükséges tennünk, hiszen az autósboltok nagy része online weboldallal is rendelkezik, így otthonról is mindenhez könnyen hozzá tudunk férni. Az EVO Autó Kft. is ezekhez az üzletcsoportokhoz tartozik, ezért mindenképp érdemes felkeresni az evoauto.hu weboldalt.

Egy autóalkatrész megrendelése és kiszállítása olykor sok időt vesz igénybe, de nem az EVO-nál, hiszen cégünk azonnal felveszi a rendelést, és akár aznap útnak indítja a csomagot. Autóalkatrész webáruházunkban közel 2 millió cikkszám elérhető, mely úgy lett kifejlesztve, hogy a megrendelő a legegyszerűbben tudjon eligazodni és jutányos áron hozzáférni a kívánt alkatrészhez. A vevő a keresést 3 úton is végezheti. Az „Autótípus szerint” néven futó keresőmezőben autója márkáját, modelljét és egyéb paramétereket kell megadnia, hogy megtalálja az óhajtott alkatrészt. Ha az „Univerzális kereső-t” választja, egyszerűen be kell írnia, hogy melyik alkatrészre van szüksége. A „Cikk és gyári szám kereső” ideális akkor, ha ön ismeri a termékek gyári-, gyártói számát stb. A termékek szállítását a GLS futárszolgálat végzi. A kiszállítási díjak rendkívül alacsonyak: 10.000 forint összegű rendelés alatt 990 forint, 10.000-30.000 forint között 690 forint, 30.000 forint felett pedig teljesen ingyenes.

Nyitvatartási programunkról az evoauto.hu weboldalon talál információt, ha szívesen megtekintené kínálatunkat és áregységeinket, ugyanide látogasson el. Telefonon is értekezhet velünk, ha a +36 30 3377 600 és +36 52 315 861-es telefonszámokon hív, de írhat is nekünk az info@evoauto.hu e-mail címre. Ha autója megbetegedett, mi segítünk a gyógyulásban. Forduljon hozzánk!