Epson tintapatron a best-toner.hu-n

Az Epson nyomtató tintának két fő típusa van: festékes és pigmentes. A különbség a tinták létrehozásához használt formulákban és összetevőkben rejlik, és mindegyiknek különböző tulajdonságai vannak, amelyek befolyásolják, hogy melyiket választja. Általában teljesen rendben van a tinta típusának cseréje, feltéve, hogy még mindig Epson nyomtatóhoz tervezték.

Epson tintapatron rendelhető a best-toner.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és tekintse meg jobbnál jobb tintapatronjainkat amelyeket meg is rendelhet. A szín biztosításához festéket használó tinta általában könnyebben kezelhető (különösen, ha maga tölti be a patronokat), nem dugul el olyan könnyen és olcsóbb. Sok Epson nyomtató alapértelmezés szerint festéket használ. Az Epson pigmentfestékeket (pl. Durabrite, Durabrite Ultra, Ultrachrome, Ultrachrome gloss, Ultrachrome K3 stb.) gyakran használják olyan emberek, akik kiváló minőségű fényképeket nyomtatnak, mivel a tinta sokáig fog élni, anélkül, hogy napfénynek lenne kitéve, és a tinta vízálló. A nyomtató tinta csak azzal a nyomtatóval működik, amelyre tervezték.

Ennek oka, hogy a tinta képlete, a szükséges energia és a számítógépről a nyomtató-illesztőprogramon keresztül a nyomtatóhoz és a patronhoz küldött utasítások nagyon specifikusak. Az Epson nyomtatók minden tintapatronjához (vagy tintapatron-készletéhez) tartozik egy betű- és számfüzér, amelyet meg kell egyezzen a nyomtató modelljével. Hogy megtudja, melyik festékre van szüksége a nyomtatónak, megnézhet néhány különböző helyet: a nyomtatóhoz kapott használati útmutató, a nyomtató doboza stb. Amennyiben még ennél is többet tudna meg látogassa fel a best-toner.hu weboldalt, és itt az utángyártott tintapatronokról is még több információt tudhat majd meg.