Dell szervereinkben Ön sem csalódhat

Dell szervereink között csakis a legnépszerűbb PowerEdge szervereket rendelheti majd még méghozzá pénztárcakímélő áron, ezért megéri benézni hozzánk, ráadásul itt előre konfigurált szervereket rendelhet, de természetesen saját maga is konfigurálhatja majd őket. Nálunk több száz szervert nézhet át, amelyek között garantáltan megtalálja majd amit keres.

“>Dell szervereinkben Ön sem csalódhat, ezért nézzen be hozzánk a serverelite.hu weboldalra, hiszen rengeteg Rack és Tower szervert találhat majd amelyeket egytől egyig felújítottunk, frissítettünk és teszteltünk, tehát ön garantáltan minőségi szervert kap majd kézhez, ráadásul mi azonnal szállítjuk a szerveket raktárról, és 1 éves garanciát is vállalunk majd ezekre. A Rack szervereket a magasságuk alapján szokták kategorizálni, a legnépszerűbbek kétségkívül az egy és két egységnyi magas szerverek, te rendelhet tőlünk több egységnyi magas szervert is méghozzá alacsony áron. A Rack szervereket nehéz bővíteni, de könnyen karbantarthatóak.

Ha bármi kérdés merülne fel a Dell szerverekkel kapcsolatban, vagy megtekintené ezek árait, vagy esetleg többet tudna meg a rendelésről és a kiszállításról, mindenképpen keresse fel weboldalunkat a serverelite.hu-t, hiszen itt megtalálható lesz majd a teljes készlet is a fizetési módokkal együtt. Amennyiben kérdezni szeretne valamelyik szerverünkről, az árakról vagy a rendelésről, akkor erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 336 8244 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@serverelite.hu e-mail címre, és itt csapatunk minden kedves érdeklődő kérdésére igyekszik majd választ adni. Forduljon hozzánk, ha ön is régóta keres már minőségi szervert, hiszen nálunk garantáltan megtalálja majd a legjobbat.