Dekorációs műfű kiállításokra, rendezvényekre

Nem is gondolnánk, hogy a műfű mennyire sokoldalú. Nem csak kertek, hanem rendezvények, konferenciák, esküvők, különféle események, összejövetelek esztétikus burkolatához is használhatjuk.

Míg eddig a vörös szőnyeg nyújtott pompát, eleganciát, addig ma, a modern világban zöld műfű szőnyeggel is tökéletesíthetjük a rendezvényeket. A műfű felettébb egyedi hatást kelt ma egy konferencián, vagy esküvőn. Élethű, erős, strapabíró, ellenálló és nagyon egyszerű, nagyon mobilis. A műfű szálakat erős hátoldalra szövik rá, így a nagy forgalmú eseményeket is határtalan ideig biztosítja.

Mik a műfű előnyei egy rendezvényen?

  • A tartós, szintetikus műfű kültéren és beltérben is használható.
  • Telepíteni nem szükséges. Elegendő a műfű tekercseket kigurítani és a sarkoknál, széleknél kétoldalas ragasztóval, vagy műfű tüskével rögzíteni. A rögzítés típusa függ a talaj típusától, de mindkét megoldás roppant egyszerű.
  • A műfüvek könnyen tisztíthatóak, nem igényelnek különösebb karbantartást. A rendezvény végén lombseprűvel leseperhetjük, vagy vízsugárral tisztíthatjuk.
  • A műfű pázsit puha, szép és élethű. Szálacskái olyanok, mintha épp frissen lettek volna lenyírva. Tapintása puha, mezítláb is jó érzés lépkedni rajta. Gyermekek és kisállatok is játszhatnak rajta.
  • Bárhová tehető. Árnyékos és napsütötte területre is nyugodtan letehetjük. A csapadékot is nagyon jól átengedi a kis lyukacsos kialakítású hátoldalán keresztül, így pillanatok alatt megszárad egy esőzés után is. Télen sem tud ártani neki a fagy.
  • Szinte már az összes műfű UV álló. Nem fog megfakulni a legerősebb napsütésben sem.
  • A műfű nem tartalmaz a talajra és az emberi egészségre ártó vegyületeket. Sem a talajt, sem a vizet, melyet átenged magán, nem károsítja.
Műfű
Műfű

A műfüvek egyre elterjedtebbek különböző fesztiválokon, rendezvényeken, szállodákban, éttermekben és egyéb társas helyszíneken. Szépsége, eleganciája, praktikuma és egyszerűségében rejlő lenyűgözősége az, ami miatt annyian választják.
Mindenképpen meg kell említeni bolygónk védelmét is. A műfű rendkívül környezetkímélő, ma, pedig amikor vízkészletünk egyre nagyobb veszélyben van, nem engedhetjük meg magunknak az önzést és az esztelen öntözést, locsolást és műtrágyázást csak azért, hogy esztétikus kertünk lehessen.

A műfű megoldást kínál a szép, igényes környezet megteremtésére és Földünk erőforrásainak a megóvására is.
Minden rendezvény helyszín szemet gyönyörködtető, impozáns és átgondoltan modern, műfű segítségével.