Dámszarvasvadászat a legjobb áron

A dámszarvas gyakori faj, amely Európában őshonos, bár manapság az egész világon megtalálható, még az Egyesült Államokban is. Jellemzően három színben létezik: fehér, csokoládé és foltos.

Dámszarvasvadászat a legjobb árakkal elérhető a moonlighthunting.eu weboldalon, tehát érdemes ide benézni, ha önt is érdekelné a dámszarvas vadászata. A teljesen kifejlett nőstények súlya 27-50 kg között van, míg a hímek súlya 70-120 kg is lehet. Egy fiatal hím agancsának teljes növekedése körülbelül három évig tart, és általában körülbelül 20 hüvelyk széles. Érdekes, hogy a dámszarvasnak meglehetősen rövid a lába, de a lába erős, így nagyon gyorsan futhatnak. Dámszarvas vadászatakor valószínűleg nyílt füves területeken találja őket, ahol kora reggel vagy közvetlenül a nap lenyugvása előtt zöld fűvel táplálkoznak. A dámszarvas leeszi a kérget a fákról, ha a füveket nehéz megtalálni. Erdős területeken szoktak pihenni (és elrejtőzni a veszély elől). A dámszarvas párzási ideje szeptember vége és november vége között van. Ebben az időszakban a hímek nagyon agresszívvé válnak egymással szemben. A csecsemők általában májusban vagy júniusban születnek. A dámszarvas körülbelül 20 évet él a vadonban vagy 25 évet fogságban.

A dámszarvas semmiképpen sem a legnagyobb vagy leggyorsabb szarvas, de elegáns és lenyűgöző agancsuk van – olyan, amely jól néz ki az otthoni iroda vagy a nappali falára szerelve! A hímek évente elhullatják és újra tenyésztik az agancsukat. Minél idősebbek lesznek, annál lenyűgözőbbek az agancsuk – tenyér formájúak szabálytalan számú kisebb ponttal és általában egyetlen nagyobb „lapáttal”. Ha látott agancsot jávorszarvason egy dámszarvas agancsa arra emlékeztetheti. Bővebb leírásért és dámszarvas vadászatért mindenképpen keresse fel a moonlighthunting.eu weboldalt.