Csoportos utasbiztosítás kedvező áron

A csoportos utasbiztosítási tervek előnyösek lehetnek a több mint öt tagot számláló családok, diákcsoportok, üzletiügyben utazók és sportcsapatok számára, akik hazájukon kívülre utaznak. Ezek a csoportos utazási biztosítási kötvények testre szabhatók az egyes csoportok igényeinek megfelelően.

Csoportos utasbiztosítás áll rendelkezésre kedvezményes áron az axa-assistance.hu weboldalon és minél többen vannak egy csoportban, annál nagyobb akciókkal várunk minden kedves érdeklődőt. A csoportos utazásbiztosítás azoknak a munkáltatóknak és vállalatoknak is áll rendelkezésre, akik külföldi munkavállalókat utaztatnak, vagy ha az ideiglenes munkavállalók rövid időre az Egyesült Államokba látogatnak. Olyan nemzetközi munkaerővel rendelkező munkaadók számára is elérhető, akiknek csoportos orvosi biztosításra van szükségük utazáskor, hogy kedvezményes és megfizethető áron fedezzék őket. Annak érdekében, hogy átfogó legyen, és a csoportja igényeinek leginkább megfeleljen, javasoljuk, hogy vegye használatba utasbiztosítási kalkulátorunkat, amivel minden költséget kiszámolhat.

Szabadidős utazás megszervezése egy embercsoport számára bonyolult, időigényes és akár kockázatos is lehet, ezért fontos, hogy minden érintett számára biztosítsák a szükséges védelmet. 10 vagy annál nagyobb csoportként utazó emberek számára nagyon előnyösek biztosításaink. További információ arról, hogy a csoportos biztosítás miként lehet nagy segítség az utazók egy csoportjának a szabadidős kirándulásának megtervezésében, olvassa el weboldalunkon található leírásokat az axa-assistance.hu weboldalon, ahol megtalálhatja majd az utasbiztosítások bővebb részleteit is. Weboldalunkra kattintva megtekintheti elérhetőségeinket így fel is veheti majd velünk a kapcsolatot.