Cry babies interaktív könnyes baba – Kristal beteg – Különleges játék kislányoknak

Kevés olyan kislány van, aki ne válna izgatottá, ha játékbabákról van szó. Különösen, ha egy olyan interaktív babáról, mint a Cry babies interaktív könnyes baba – Kristal beteg baba. Ezzel a babával minden kislány előszeretettel fog akár órákon keresztül játszani!

Cry babies interaktív könnyes baba – Kristal beteg baba garantáltan hamar a kislány kedvence lesz, mivel így valóban beleképzelhetik magukat gondoskodó anyukájuk helyébe. A Kristal baba különlegessége, hogy valósághűen tud sírni. Ehhez le kell venni a sapkáját és a fején lévő edényt vízzel kell megtölteni. Szegény Kristal baba betegeskedő típus, így a gyermek nagy hasznát fogja venni a játékcsomagban található, sztetoszkópnak, fecskendőnek és hőmérőnek. Kristal babáról ugyanis nem csak gondoskodni kell, hanem meg is kell gyógyítani. Ha a gyermek megsimogatja Kristal baba pocakját, akkor az elégedett babahangot ad ki és különösen fog örülni annak, ha megcsikizi a kezét. Természetesen mindenki nagyon boldog lesz, ha Kristal babát sikerül meggyógyítani.

Kristal baba kiváló ajándék minden kislány számára, hiszen a gyermek ezáltal megtanulhatja milyen gondoskodni valakiről, így nem csak szórakozik játék közben, hanem nagyszerű dolgokat is tanul, fejleszti képességeit, ezért mindenképp kiváló ajándék, amit érdemes megvásárolni a gyermeknek. A kislányok rajonganak az interaktív babáért, amivel nagyszerűen lehet játszani, akár más gyerekekkel együtt is. Ha szeretne bővebben tájékozódni Cry babies interaktív könnyes baba – Kristal beteg babáról, akkor érdemes ellátogatni a jatek-webaruhaz.hu weboldalra, ahol nem csak tájékozódhat, hanem meg is tekintheti! A Kristal babát három éves kortól ajánlják a gyártók!