Clemmy építőjáték olcsón!

Az építőjátékokat minden kisgyerek szereti, és a kicsik ezekkel órákon át is képesek játszani. Ha az ön gyermeke is szeret építeni, akkor bátran nézzen szét építőjáték kínálatunkban a jatek-webaruhaz.hu-n, és itt Clemmy építőjátékok sokaságát találhatja, amelyek ráadásul igen alacsony áron kaphatóak.

Clemmy építőjáték széles kínálata elérhető tehát a jatek-webaruhaz.hu weboldalon ráadási pénztárcakímélő áron. A Clemmy 12 darabos puha építőkockával például már egy éves kortól játszani lehet, és ezekkel a színes, puha kockákkal a kisbabák is szívesen játszanak vagy akár rá is ülhetnek és rá is léphetnek teljesen sérülésmentesen. A játékot akár rágóként is lehet használni, így a fájdalmas fogzási időszak is könnyebb lesz majd. A csomagban 8 db 1-es építőelem, valamint 4 db dupla építőkocka található. A Clemmy Vidám Játszótér készlet 15 darabból áll, és másfél éves kortól ajánlott. Az építődarabok tökéletesen illeszkednek a picik kezébe. A szettben található egy színes játszótér csúszdával, építőelemekkel és hintával, valamint fa és kerítés kiegészítővel is.

A Clemmy Puha Építőjáték Tárolódobozzal egy másik kiváló Clemmy termék amely 30 darabból áll és 1,5 éves kortól játszhatnak vele a kicsik. Az építőjáték egy különleges anyagból készült, a formákat pedig könnyen egymásba lehet illeszteni. Amennyiben a továbbiakban is szívesen olvasgatna ezekről az aranyos játékokról, mindenképp keresse fel weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, hiszen itt a teljes építőjáték kínálat is elérhető lesz. Kérdéseivel bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 93 33 708 telefonszámot, és mi azonnal felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy válaszolni tudjunk az ön által feltett kérdésére.