Ciki caki labda crazy ball többféle színben

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy nincs olyan gyermek, aki nem szeretne labdázni és nem szeretné a labdajátékokat. Ám most egy olyan labdát mutatunk, amely garantált szórakozást biztosít.

Ciki caki labda crazy ball többféle színben megvásárolható a webshopunkból kedvező áron. A gyerekek nagy örömére, vagy talán meglepetésére ez a labda olyan mókázásban részesíti őket, melyre még az álmukban sem gondoltak. Egy igazán jó szórakozási lehetőség, és a kacagás szinte garantált, mivel az őrült labda össze vissza röpdös. Teljesen úgy néz ki, mint egy szokványos labda, de a viselkedése kicsit fura. El kell nézni szegénynek, hiszen párszor már fejre ejtették és ez lett belőle. Minden gyermek imádni fogja, hiszen nagyon viccesé válhat általa a játék. A labda nagyon sok színben kapható így lányok és fiúk részére is igazán jó ajándék lehet. A labda nagysága kb. 10 cm. A labda eldobás után ciki caki üzemmódba kapcsol ezzel megnehezítve azt, hogy a játszótársunk elkapja.

Lepje meg Ön is a gyermekét ezzel a nagyon vicces labdával, hogy igazán mókásan múljon a vakáció. Válogasson kedvére a zöld, piros, narancssárga és citromsárga színek közül. Amennyiben felkeltettük az érdeklődőst nézzen be hozzánk a www.jatek-webaruahz.hu honlapjára kattintva, ahol a teljes kínálatunkat megtalálja. Amennyiben szeretné elkerülni a hosszas keresgéléssel és várakozással múló vásárlásokat, akkor nálunk gyorsan és egyszerűen megvásárolhatja a kiválasztott termékeket. További elérhetőségeink a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon. A megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül az ország bármely pontjára kiszállítjuk. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen számunkra mindig a gyermeki mosoly a legfontosabb. Várjuk szeretettel!