Biztonsági ajtó beltéri és kültéri kivitelben

Ha lakását biztonságban akarja tudni, cserélje le a meglévő ajtaját, egy biztonságosabb változatra. Ezzel kívül tudhatja a tolvajokat, és nyugodtan hajthatja álomra a fejét, vagy hagyhatja magára lakását, hisz egy minőségi nyílászárón, még a legprofibb betörőknek is fejtörést okoz majd a bejutás.

Biztonsági ajtó beltéri és kültéri kivitelben, MABISZ 10, 15 és 20 perces minősítéssel az ajtoneked.hu-n. Látogassa meg weboldalunkat, ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki új bejárati ajtaját nálunk, garantáltan nem fogja megbánni. Termékeink mindegyike magyar gyártmányú és MABISZ minősítéssel rendelkezik. Remek döntés lesz, ha az egyedi gyártású biztonsági ajtó kategóriánkból, az egyik legújabb termékünk, az 5 perces, acél biztonsági ajtó mellett dönt, mely egyedi igények szerint, egyedi méretre készül. Burkolata lehet, festett, lakkozott, vagy laminált kivitelű. Színét tekintve, ügyfeleink ízlésüknek megfelelően, 37 féle árnyalatból választhatnak, és mindezt alapáron.

Ez a típus teljes körű mechanikai védelemmel, két különálló zárszerkezettel (kulcsos felső- és cilinderes alsó zár), nagy látószögű kitekintővel, és 5 perces MABISZ minősített áttörésgátlással rendelkezik. Panellakások bejárati ajtajaként kiváló szolgálatot tesz. Szép és esztétikus, valamint a kívánt biztonságot is megadja. Weboldalunk meglátogatásával, megismerkedhet teljes körű választékunkkal, aktuális akcióinkkal és rendkívül kedvező árainkkal. Ha szeretné személyesen megtekinteni kínálatunkat, jöjjön el bemutatóüzletünkbe, 1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 77.-es szám alá, ahol részletes tájékoztatást, és ismertetést adunk Önnek ajtóinkról. Keressen bennünket telefonon, a +36 (1) 780-2760-as számon vagy e-mailben az info@biborhaz.hu címen.