Baseball news – Amerika legátfogóbb híroldala!

A sportofusa.com weboldalon megtalálhatja a legfrissebb híreket az amerikai futballról, a baseballról, a kosárlabdáról, a hockey-ról, a lacrosse-ról és a NASCAR-ról. A folyamatosan frissülő weboldal a legjobb sztorikkal és a legfrissebb hírekkel látja el sportrajongó olvasóit.

A legjobb baseball news (baseball hírek) weboldal a sportofusa.com, ami egy rendkívül naprakész, és csakis a legfrissebb híreket közli. Az egyik legfrissebb hír a baseball világában például az, hogy Mexikó legyőzte Kubát, és így ők játszhatják a Carribean Series döntőjét Venezuela ellen. Az egyik elődöntő eredménye 13-3 volt Venezuela javára Puerto Rico ellen, míg a Mexikó-Kuba meccs eredménye 7-2 volt. A 39 éves Freddy Garcia ezen a döntőn fogja befejezni hihetetlenül sikeres baseball karrierjét Venezuela csapatát erősítve. Venezuela edzője, Eddie Perez a következőt nyilatkozta „A venezuelai rajongók valami rendkívülit várnak Freddy-től, és mindenki más is.” Fontos mérkőzés kerül tehát megrendezésre ezen a hétvégén.

Egy másik friss baseball hír a SportOfUSA weboldaláról az, hogy a Toronto Blue Jays csapata, megvásárolta a jobbkezes dobót, Gavin Floyd-ot, akit egy évre szerződtettek 1 millió dolláros fizetéssel. Amikor a legjobb formájában van, Floyd mindig bebizonyítja, hogy rendkívül jól forog a karja, de nyilván elég régóta volt már elég egészséges ahhoz, hogy ezt szinten tartsa egy egész szezonon át. Floyd, aki nemrég lett 33 éves aligha for azonnal helyet kapni a kezdőcsapatban, de persze a remény hal meg utoljára. Ezek tehát a legfrissebb hírek a baseball igen színes és változatos világában, amit a sportofusa.com weboldala tökéletesen átlátható csokorba szed minden alkalommal, amikor friss hír kerül terítékre. Ha érdekelt tehát a baseball news világában mindenképpen látogassa meg a sportofusa.com weboldalt.