Bajba jutottak az utakon?

Sajnos a személygépkocsik mindig a legrosszabb pillanatban robbannak le, vagy nyaralás előtt, vagy úton a munkahelyre, de mindenképp akkor, amikor a legkevésbé számítana rá. Ilyenkor mindenképpen hatékony és gyors autómentőkhöz kell fordulni, akik kedvesek és akik mindent megteszenk azért, hogy autója újra útnak induljon. Sofőreink a kocsiguru.hu weboldalon tapasztaltak, profik és villámgyorsak.

Ha bajba jutottak az utakon, akkor érdemes hozzánk fordulni a kocsiguru.hu weboldalon, hiszen mi gyors és hatékony segítséget nyújtunk mindenkinek, aki lerobbant az út szélén. Az autómentésnek három szereplője van, egy, akit menteni kell, egy, aki ment, valamint a diszpécser, aki kapcsolatot tart a kettő között. A legtöbb közúti baleset azért következik be, mert  a sofőrök mással foglalkoznak és nem a vezetéssel, éppen ezért sofőreink csakis arra figyelnek vezetés közben, hogy odaérjenek a színhelyre, tehát ha sofőrünk akcióban van, akkor nem vesz fel vezetés közben egy újabb fuvart, így sofőrünk garantáltan az ön ügyére tud koncentrálni.

Ha több részletet és információt szeretne megtudni az autós mentésről vagy más szolgáltatásainkról olvasna erre is van lehetősége, csak látogassa fel weboldalunkat a kocsiguru.hut, hiszen itt megtalálhatja autóbérlési szolgáltatásunkat is és közelebbről megismerkedhet csapatunkkal. Amennyiben kérdések merülnének fel az autómentéssel kapcsolatban, lehetősége van arra is hogy feltegye nekünk ezeket a kérdéseket, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@kocsiguru.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 606 4250 telefonszámot és itt minden kérdésre választ kap majd. Válasszon minket, hiszen sofőreink mind tapasztalt és hatékonyak, tehát ha mentésre van szüksége, válasszon minket.