Az intelligens gyurma online rendelhető!

Az intelligens gyurma mágnes hatására képes több különböző formát is ölteni, valamint képes el is nyelni a mágneseket. Kínálatunkban több erős neodínium mágnest is lehet találni. Engedje, hogy gyermekét is elragadják az intelligens gyurmák különböző színei. Ha meg szeretné lepni gyermekét egy intelligens gyumával, akkor a jatek-webaruhaz.hu weboldalon érdemes keresgélni.

Intelligens gyurma széles kínálata vár minden kedves vásárlót a jatek-webaruhaz.hu weboldalon. A kaméleon színváltó intelligens gyurma 3 éves kortól ajánlott. Hagyja, hogy gyermeke ezzel a gyurmával játsszon, hogy ő is élvezhesse ezt az intelligens gyurmát amely hő hatására képes váltogatni színeit így egy igazán szórakoztató játék lehet minden kisgyerek számára. A Kripton világító intelligens gyurma egy igazán különleges darab, amely egyedülálló a piacon. A gyurma furcsán viselkedik a gyerekek kezében is hiszen képes váltogatni formáját, valamint a színét is. A gyurma súlya mindössze 80 g, és 3 éves kortól kezdve ajánlott.

A szürkület színváltó intelligens gyurma is hő hatására képes változtatni a színét de nemcsak emiatt érdemes szert tenni rá, hiszen egy igazán szórakoztató játékot kínál minden kisgyereknek. A gyurma eltörhető egy hirtelen mozdulattal, de formázható és akár kinyújtható is. Amennyiben az ön gyermeke is egy ilyen intelligens gyurmára vágyik, akkor nem árthat fellátogatni weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, hiszen itt a teljes készlet is megtekinthető, ráadásul mindegyik gyurmáról olvasható bővebb leírás. Kérdések felmerülése esetén mindenképpen forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot. Ne habozzon, vásároljon ön is egy intelligens gyurmát és lepje meg gyermekét amíg a készlet tart!