Az Instagram legújabb újítása

A 21. század szinte elengedhetetlenek bizonyulnak az egyes közösségi médiák, köztük az Instagram is. Ma már szinte mindenki képviselteti a világhálón, azon belül is ezeken a portálokon, hiszen nagyon jó kapcsolattartó, illetve médiaeszköz.

További infókért kattints ide, hiszen mi minden legújabb információval rendelkezzünk. Amennyiben velünk tart, akkor megtudhatja, hogy a fejlesztők milyen újításokat vetettek be a nagy instarajongók örömére. A legújabb hírek szerint a közkedvelt képmegosztó egy olyan újítással szeretne kecsegtetni, mellyel a letisztult posztokat szeretné előtérbe helyezni. Melyet a rejtett hashtagek által érhetünk el. Ezek alkalmazásával a posztok elérhetősége semmit sem csökken, ám egy más színben tüntethetjük fel az általunk közzétett képeket. Az Instagramtól már megszokhattuk a folyamatos fejlődést és azt, hogy állandó újításokkal örvendeztet meg bennünket, ám ez a legújabb újítás igazán nagy változást hozhat el a felhasználók részére. A legújabb hírek szerint ez olyan formában kerül majd a felhasználók elé, hogy közvetlenül a posztok ez emberek megjelölése és a helyszín megadása mellett, egy olyan opciót is elhelyeztek miszerint hastageket adhatunk meg.

Ez a funkció jelen pillanatban meg tesztelés alatt áll, ám amennyiben elérhetővé teszik a felhasználók számára, akkor nagy segítséget jelenthet. Ugyanis a posztok megosztása előtt már többet már nem kell azon gondolkodni, hogy a leírásban vagy első kommentárban mutatnának jobban a hastagek. Ám attól függetlenül, hogy mások számára ezek más nem lesznek láthatóak a rendszer ugyanúgy észlelni fogja, így a kereséskor a rejtet posztokat is megtekinthetjük. Ám sokan feltehetik a kérdést, hogy ennek mi a haszna? Egyszerűen és tömören, csak annyi, hogy letisztultság.