Alacsony árú Iphone 7 üvegfólia

Az üvegfóliákra azért van olyan nagy szükség, mivel manapság egyre többször fordul elő, hogy véletlenül elejtjük telefonjainkat, ilyenkor pedig aggódhatunk a képernyő állapotáért, aminek cseréje vagy javítása egy kisebb vagyonba kerül. Amennyiben ön telefont készül vásárolni, mindenképpen szerezzen be egy minőségi üvegfóliát is hozzá.

Alacsony árú Iphone 7 üvegfólia kedvezményes áron kapható a screentec.hu weboldalon méghozzá széles kínálatban. Az Iphone 7-re kapható edzett üvegfóliák sokkal magasabb minőségűek, mint például a műanyag fóliák, amelyek bár megvédik a telefont a szennyeződésektől például zsíroktól és olajoktól, mégsem nyújtanak megfelelő védelmet ütések és karcolások esetén, pedig arra lenne a legnagyobb szükség. Az edzett üvegfóliák ráadásul zsírtaszító tulajdonságúak, ami azt jelenti, hogy nem látszanak meg rajtuk az ujjlenyomatok. Érdemes tehát beruházni egy jobb üvegfóliába, hiszen ha netán elejtené a telefonját, akkor ez az edzett üveg fog betörni, nem pedig féltett telefonunk.

Az Iphone 7-re kapható üvegfóliák között vannak drágábbak és olcsóbbak, de mindenképpen érdemes több pénzt szánni rá, hiszen az olcsóbb darabok nem nyújtanak olyan szintű védelmet mint a a drágább darabok. Amennyiben több információt szeretne megtudni az Iphone 7 üvegfóliákról, mindenképpen megéri fellátogatni weboldalunkat a screentec.hu-t, ahol bővebben olvashat ezekről és a teljes kínálatot is megtekintheti. Ha kérdéseket szeretne feltenni termékeinkről, erre is van lehetősége, ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 06 1 222222 telefonszámot tárcsázva, vagy töltse ki weboldalunkon a Kapcsolat menüpont alatt levő űrlapot. Válogasson tehát kedvére minőségi üvegfóliáink között, és itt biztosan talál telefonjának megfelelőt.