A Tv2 teljes műsorai online

A Jóban Rosszban naponta megjelenő magyar sorozat amelyet az Interaktív Kft. indított el. A történet egy Budapest környéki Csillagkút nevű kitalált kisvárosban játszódik, témája leginkább az itteni magánkórház, a Csillagvirág Klinika dolgozóinak és betegeinek, valamint a velük kapcsolatba kerülő szereplőknek az élete.

Tv2 műsor, többek között a Jóban Rosszban kezdési időpontja is megtekinthető a musor.tv weboldalon, ezért megéri benézni hozzánk, ha ön is szereti ezt a sorozatot. 2005-ben a TV2 úgy döntött, hogy elindít egy saját gyártású sorozatot. Kezdetben nem sok szó esett a sorozatról, annyit lehetett tudni, hogy egy heti kórház témájú sorozat lesz, amely a népszerű német sorozat, a Clinic A, valamint a Neighbors hagyatékából is merít. A sorozat néhány főszereplőjéről 2005 januárjában jelentek meg plakátok, de akkor még nem lehetett tudni, hogy valójában mit is hirdetnek. Néhány héttel később felkerült néhány mondat a szereplőktől, majd később került fel a sorozat és a csatorna logója, valamint az is, hogy mikor lesz látható maga a szappanopera. Az első, bevezető rész a vasárnapi főműsoridőben került adásba, ami kétszer olyan hosszú volt, mint egy átlagos félepizód, és az volt a célja, hogy a nézők megismerkedjenek az alaphelyzettel és a konfliktusokkal, valamint a színészekkel.

A szappanopera 900 jelentkező közül 19 szereplővel indult. Érdekesség, hogy a válogatásokon Somorjai Tibor, a Barátok közt sorozat egykori főszereplője is részt vett. A Jó Rosszban – akárcsak nagy riválisa, a versengő csatornán futó Barátok közt – minden hétköznap látható volt. A sorozatot sokáig 19.05 körül sugározta a TV2, de gyenge nézettsége miatt 19.50-kor adták. 2012 novemberétől dél körül az aznapi epizódokat a Super TV2-n is láthatta. A sorozat 2016. augusztus 29-től már csak 20:15-től lesz látható a Super TV2-n. Amennyiben megtekintené egész heti műsorunkat nézzen be a musor.tv weboldalra.