A téli gumi szakértője!

A téli gumik csak a hatvanas évek óta léteznek, Magyarországon pedig még napjainkban sem kötelező a használata, viszont nagyon ajánlott, hiszen a téli gumi is a biztonságot szolgálja. Jégen viszont a téli gumi sem feltétlenül elég a biztonsághoz. Webáruházunkban, az alkatreszek.hu-n rengeteg téli gumi típus közül válogathat, amelyek ráadásul kedvezményes áron kaphatóak.

A minőségi téli gumi erősen ajánlott hideg és havas időben, hiszen a biztonságot csak ezzel a lépéssel lehet garantálni. Ha belegondolunk, hogy mennyibe került az autónk, akkor ki kell számolnunk azt is, hogy mennyibe kerül egy téli gumi szett, hiszen így a legkönnyebb rájönni, hogy a téli gumi ára eltörpül a teljes autó ára mellett, amit ugye szerelésre kell költeni ha nem használ téli gumit és baleset történik. A befektetés ráadásul úgyis megtérül, hiszen a nyárit annyival kevesebbszer kell használni, ahányszor a téli gumit használjuk télen. Azoknak különösen fontos a téli gumi használata, akik télen nagyon sokat autóznak. A biztonság tehát a legfőbb érv, így ezt is ki lehet fejezni pénzben: mennyibe is kerülne egy koccanás, ha nem tudunk megállni a hideg, jeges úton?

A téli gumi gyártók is mindent annak rendeltek alá, hogy a téli gumik a biztonságot szolgálják. A téli gumi tehát szükséges, még a leggyengébb és legolcsóbb téli gumi is sokkal biztonságosabb télen, mint a nyári gumi, hiszen az puhább, és nagyobb felületen érintkezik az útburkolattal, valamint jobban is tapad. Ha a továbbiakban is több információt és részletet szeretne megtudni a téli gumikról, akkor ne habozzon, mindenképp látogassa fel webáruházunkat az alkatreszek.hu-t, hiszen itt nemcsak téli gumikat, hanem más termékeket is találhat. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk, ezt bátran megteheti, csak fel kell vennie a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, valamint tárcsázhatja a +36 62 468 444 telefonszámot is.