A szürke kanapé 50 árnyalata

A szürke kanapé első hallásra meglehetősen unalmasan hangzik. Ugyanakkor a lakberendezők egyik kedvenc bútordarabja a szürke kanapé. Nem hiába, hiszen gyakorlatilag minden lakberendezési stílushoz passzol és a különféle színekkel is jól kombinálható. Ráadásul hatalmas választékból lehet kiválasztani a megfelelő darabot!

Szürke kanapé nagyszerű választás, hiszen gyakorlatilag minden lakberendezési stílus tudja hasznosítani. Ha amiatt aggódsz, hogy rosszul választod ki a színt és emiatt groteszk hatású lesz a nappali, akkor érdemes a szürke kanapét preferálni, mely kiváló döntés, hiszen a legtöbb színnel kiválóan harmonizál. A színek tekintetében nem igazán van rossz döntés, viszont bizonyos színekkel igazán sikkes hatást érhetsz el! Például a fehér kiváló kontrasztot ad a szürkével, így igazán divatossá válik a nappalid, így akár egy divatmagazinba is tökéletesen beillene. Különösen, ha egy élénk színnel emeled ki a két szín közti kontrasztot. Egy türkíz vagy narancssárga kiegészítővel nagyszerűen variálható a szürke kanapé, aminek köszönhetően nem csak otthonossá válik nappalid, hanem divatos is lesz, ahol vendégeid szívesen töltik majd idejüket!

A szürke kanapé a nappali központi elemeként is kiválóan megállja a helyét! A sötét színű kanapé különösen elegáns látványt nyújt, ráadásul nem olyan kényes, mint például a fehér szín, így kisgyermekes családoknak vagy kutyával rendelkezőknek ideális választás, hiszen könnyebb tisztán tartani és kevésbé látszanak meg rajta a foltok, mint a fehér vagy egy élénk színű kanapén. Ráadásul a színekkel való játéknak köszönhetően a sokak által unalmasnak titulált szürke kiválóan feldobható! Ha még nem döntöttél milyen kanapé legyen nappalid központi eleme, akkor érdemes megtekinteni a dodo.hu szürke kanapéit!