A szövegíráshoz elengedhetetlen a jó szövegíró – de ki a jó szövegíró?

Nem fogok sokkolni senkit azzal, ha kijelentem: a korra, melyben élünk, robbanásszerű online kereskedelem jellemző. Vállalkozások, cégek milliói mutatkoznak be weboldalaikon, árulják termékeiket, kínálják szolgáltatásaikat.

Egyre több és több honlap születik, melyhez a szövegírás épp úgy elengedhetetlen, mint a dizájn, és a vásárló számára könnyű bejárási útvonal, kezelési mód. Egyre több szövegíró közül válogathatunk.

A vállalkozások, melyek honlapokat készíttetnek, egyre inkább felismerik, hogy online üzleti portálukhoz nem elég csak a stílussal törődni, nem csak ahhoz kell szakembert keresni, hogy online kereskedésünk „megépüljön”, hanem a szöveg éppen annyira fontos, hiszen a vásárlót meg kell szólítani, nem elég a vizuális gyönyör.

És még nem ejtettem egyetlen szót sem arról, hogy mennyire fontos megfelelni a keresőmotoroknak! Ha nincs az szöveg optimalizálva, megette a fene az egészet! A keresőrobotok kulcsszavakat akarnak! Sokat, relevánst! Ha pedig sok a kulcsszó? Az sem optimális, mert az megfekszi a gyomrukat!

És hol vagyunk még attól, hogy megfeleljünk a keresőknek! Mert a relevancia, meg a kulcsszó smafu. Kell a tartalommarketing, hiszen be kell bizonyítanunk, hogy szeretjük a vásárlóinkat, és bár kávéval, sütikével online nem tudunk szolgálni, de befektetjük az energiánkat, időnket, pénzünket a vásárló kedvéért. És persze a saját zsebünkért, hiszen mi is pénzből élünk.

Reklám, szlogen, AdWords hirdetés írás? Ha Ön próbálkozott már rövid, de hatékony, működő szöveget írni, akkor pontosan tudja, mennyire nehéz ez! Sokkal könnyebb oldalakon keresztül jó szövegben megfogalmazni mit szeretnék, hogy szeretnénk, mint pár szóban. De egy jó szövegíró kitalálja, majd addig forgatja azt a pár szót, míg az nem lesz a legjobb.

Ha olyan szóművest szeretne, aki gyorsan, olcsón, hatékony, komplex szövegcsomagot tud Önnek biztosítani, mindenképpen keresse fel a szövegírót.

Természetesen nem csak online, hanem offline is szívesen áll rendelkezésre, legyen szó esküvői köszöntőkről, hivatalos beszédekről, megnyitóbeszédekről, búcsúbeszédekről, szerelmes versekről, mesékről, születésnapi, névnapi köszöntőkről.