A pénzszámoló gép előnyei

Vannak üzletek, ahol napi szinten komoly készpénzforgalom kerül lebonyolításra. Ezeken a helyeken a nap végén összegezni kell a befolyt értékeket, amely manuálisan rengeteg időt vesz el, ráadásul nagy esély van a hibázásra is az emberi faktor miatt.

Pénzszámoló gép használatával gyerekjáték összeszámolni a nagyobb összegeket is. Ma már többféle pénzszámláló gép elérhető, melyek közt vannak, amelyek kizárólag a készpénz összeszámlálására alkalmasak, más típusok az érmék összeszámlálására képesek és vannak olyanok is, amelyek az érméket és a papír alapú bankjegyet egyaránt meg tudják számolni. A pénzszámláló gépek további előnye, hogy nem csupán megszámolják a betett bankjegyek darabszámát, illetve akár értékét, hanem az eredetiséget is vizsgálják. Ha szeretne egy igazán megbízható pénzszámláló gépet használni, akkor érdemes az EuroCash EC-2100 bankjegyszámlálót használni. Ez a pénzszámláló gép könnyen kezelhető és megbízható, így igazán népszerű a vásárlók körében. A gép kétféle vizsgálati módszer segítségével ellenőrzi a bankjegyek valódiságát.

A mágneses és az UV vizsgálati módszerek segítségével az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló nagy pontossággal tudja megállapítani a behelyezett készpénz valódiságát. Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a magyar bankjegyek nem tartalmaznak mágneses biztonsági elemeket, ezért a forint számlálásakor ki kell kapcsolni az MG funkciót, különben a gép tévesen folyamatosan jelezni fog. Ha a pénzszámláló gép gyanús bankjegyeket észlel, akkor azonnal megáll és a kezelőt egy hangos jelzéssel figyelmezteti. Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámlálót az automatikus indítás és leállás jellemzi. Ha szeretne többet is megtudni az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló kapcsán, akkor látogasson el a penztargepuzlet.hu webáruházba!