A makacs végbélrepedés kezelése szükséges

Az  végbélrepedés egy kis szakadás a vékony, nedves szövetben (nyálkahártyában), amely a végbélnyílást vonja be. Anális repedés akkor fordulhat elő, ha a bélmozgás során kemény vagy nagy széklet halad át rajta. A végbélrepedések általában bélmozgással okoznak fájdalmat és vérzést.

A makacs végbélrepedés kezelése szükséges főleg ha folyamatosan visszatérnek a problémák, tehát látogassa fel weboldalunkat a belvarosiorvosicentrum.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd a végbélrepedés kezeléséről és az árakról is. Az anális repedések nagyon gyakoriak a csecsemőknél, de bármilyen korú embereket érinthetnek. A legtöbb végbélrepedés javul egyszerű kezelésekkel, mint például a megnövelt rostbevitellel vagy a pihentető fürdővel. Néhány végbélrepedésssel rendelkező embernek gyógyszeres kezelésre vagy esetenként műtétre van szüksége, éppen ezért minél hamarabb el kell menni egy szakorvoshoz, ha többször tapasztalt már végbélrepedést, hiszen lehet, hogy egy komolyabb problémát jelez a visszatérő repedés.

A végbélrepedés jelei és tünetei a következők: fájdalom, néha súlyos fájdalom a bélmozgás során, fájdalom székletürítés után, amely akár több órán át is tarthat,

vér a székleten vagy a WC-papíron ürítés után, látható repedés a végbélnyílás környékén a bőrön, egy kis csomó a bőrön a végbélrepedés közelében. Keresse fel orvosát, ha fájdalma van székletürítés során, vagy ha vért észlel a székleten. Ha bővebb leírást olvasna a végbélrepedésről és arról, hogy miért érdemes minél hamarabb kezelni, keresse fel weboldalunkat, a belvarosiorvosicentrum.hu-t és itt mindent megtudhat ami csak érdekelné. Weboldalunkon megtekintheti szakorvosaink bemutatását és klinikánkról is több információt és részletet tudhat majd meg ha ide kattint.