A legújabb halak napi horoszkóp

Az ég tizenkét zodiákumához hasonlóan tizenkét házunk van a horoszkópokban. A születési diagram (horoszkóp) a bolygóállások égi térképe az adott időben, egy adott helyen. Ez a horoszkóp tizenkét dobozból álló diagram, amelyet házaknak is neveznek. Ezeket a hindu asztrológiában „Bhavának” is nevezik.

Halak napi horoszkóp elolvasható a napi-horoszkop.hu weboldalon, ezért nézzen be bátran weboldalunkra, ha önt is érdekelné a halak horoszkópja. A Horoszkópban az egyén kedvező és kedvezőtlen eseményeit a születéskori Planetary Transit pozíciók alapján jelezzük. A horoszkóp jellege, egy előrejelzési módszer, valamint a jóra és rosszra utaló jelek nagyon különbözőek a világ különböző kultúráiban és országaiban. Az élet kellemes történései, szerencsétlenségek, vagyonok, anya, apa, testvérek, utódok és a házastárssal kapcsolatos kérdések elemezhetők a horoszkópból. A házasság időzítésével, a kedvező életszakaszokkal, a küzdelmes életszakaszokkal, a halál megközelítő idejével stb. kapcsolatos kérdéseket szintén horoszkóp segítségével lehet megoldani. Tegyen fel 3 kérdést a karrierről, és kapjon részletes választ weboldalunkon.

A Halak a horoszkóp tizenkettedik asztrológiai jele. A trópusi állatöv alatt a nap ezen a területen halad át február 19. és március 20. között. A sziderális asztrológiában a Nap jelenleg a Halak csillagképen halad át, körülbelül március 12. és április 18. között. Klasszikus értelmezésekben a hal szimbóluma a ichthyocentaur, aki segített Aphroditén, amikor a tengerből született. Egyes trópusi asztrológusok szerint a jelenlegi asztrológiai kor a Halak kora, míg mások azt állítják, hogy jelenleg a Vízöntő korszakát éljük. Amennyiben többet tudna meg erről és a Halak horoszkópról keresse fel a napi-horoszkop.hu-t.