A felhő alapú ERP rendszerek előnyei

A hagyományos ERP rendszereknek is számos pozitív ismérvük van, ám a felhő alapú ERP rendszerek sokkal több előnyt hoznak el a vállalkozások számára. 2015-ben előtérbe kerülnek a felhő alapú ERP rendszerek.

A felhő alapú ERP rendszer előnyei közé sorolható a biztonság, a költség és az időhatékonyság. Minden vállalat számára ezek a legfontosabb tényezők, hiszen a gazdasági versenyben a költséghatékonyság elengedhetetlen. A biztonság pedig egyedülálló módon szükségessé vált. Ezeknek a tényezőknek a pozitív változása sok vállalkozás számára hoz olyan előnyt, melyben versenytársaik elé kerülhetnek.

A felhő alapú ERP rendszer rendkívül biztonságos a professzionális szolgáltatásoknak köszönhetően, sőt gyakran biztonságosabb, mint egy cég saját IT üzemeltetése által kezelt adattárolása. Így az adattárolás és adatbiztonság első osztályú ezen a területen.

Sok költség megtakarítható a felhő alapú ERP rendszer segítségével, mivel egyszeri nagymértékű beruházás helyett egy jól kezelhető állandó üzemletetési költséget kell fizetnünk a szolgáltatónak. Ezen felül a vállalatok megszabadulhatnak az állandó hardver beszerzés és támogatás költségeitől is. Így nincs szükség a telephelyeken külön költséggel járó IT részlegeket fenntartani. A mai viszonylatokban mindenki tudja azt, hogy ez bizony jelentős megtakarításokat jelent egy vállalat számára.

Ezen jelentős változásoknak és előnyöknek köszönhetően egyre több cég és vállalkozás dönt a felhő alapú ERP rendszer mellett. Amennyiben szeretne megtudni többet a felhőalapú rendszerek és az ERP kapcsolatáról, úgy keresse fel az Ikron cég szakembereit, akik segítenek vállalata költség hatékony szoftveres támogatásában. Ha bővebb információt szeretne kérni, és szüksége van az elérhetőségekre, úgy azokat megtalálja a cég honlapján, amely az ikron.hu címen érhető el.