A Comedy central műsorai

A comedy central műsorán a Goldberg család sorozat is megtekinthető minden nap. A Goldberg család egy amerikai szituációs televíziós sorozat, amelynek bemutatója 2013. szeptember 24-én volt az ABC csatornán. A sorozatot Adam F. Goldberg készítette, főszerepben Wendi McLendon-Covey, Jeff Garlin, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia és George Segal.

Comedy central műsora vár mindenkit a musor.tv weboldalon ezért kattintson ide bátran és mindent megtalál a goldberg család epizódjairól is. A műsort Adam F. Goldberg, Seth Gordon és Doug Robinson készíti. A Goldbergsalád az 1980-as évek családján alapszik, kiegészítve önmagának gyermekkori változatával. 2020. május 21-én az ABC megújította a sorozatot egy nyolcadik évadra, amelynek bemutatója 2020. október 21-én volt. A Goldberg család az 1980-as évek alternatív változatában játszódik a pennsylvaniai Jenkintownban, és a 80-as évek valóságát mutatja be egy serdülő korú szemével. A műsor lazán a showrunner gyermekkorára épül, amely során rendszeresen videófelvételeket készített az eseményekről. Ezek közül a videók közül sok vonatkozik 1-1 epizódra, az eredeti verziót ezután az epizódik vége előtt mutatják be. A sorozat főszereplője Jeff Garlin, apa, Wendi McLendon-Covey, mint anya, Beverly. Két idősebb gyermekük Erica (Hayley Orrantia) és Barry (Troy Gentile). A legfiatalabb gyermek, Adam (Sean Giambrone) videókamerájával dokumentálja családi életét.

A mai “Felnőtt Ádám” (Patton Oswalt) minden epizódot úgy mesél, mintha minden az “1980-as években ” történne. A műsor epizódjai gyakran a korszak popkultúrája köré épülnek, időrendi sorrendben, és minden évadban megtalálhatók az évtized egészére vonatkozó utalások. Számos utalás található a valós Philadelphia-környéki vállalkozásokra, köztük a Wawa kisbolt-láncra, a Gimbel áruházra, a Willow Grove Park plázára és a Kremp-i Willow Grove-i virágüzletre, Pennsylvaniában. Amennyiben többet tudna meg a sorozatról keresse fel a musor.tv-t.